Godik

– dDin favorit affärspartner.

När du anlitar Godik är det viktigt för oss att du känner dig väl täckt så att du kan fokusera på festen. Det är därför,

  • Alla toaletter på släpvagnar och lyxiga toalettvagnar är färdiga att användas när du tar emot varorna.
  • Priset för toaletter på släpvagnar och lyxiga toalettvagnar med 2 och 4 toaletter inklusive slutstädning.
  • Kylvagnar, dusch- och boendevagnar etc. kan köpas för slutstädning.
  • Hyran inkluderar alltid 24-timmars service och när du ringer Godiks serviceavdelning får du kontakt med en av våra specialiserade servicetekniker. Vi löser de allra flesta problem via telefon, eller så kommer vi ut och löser problemet.
  • Välj om du vill hämta själv eller om du vill köpa leverans/hämtning från en av följande Godiks 3 avdelningar. Godik Nord i Nordjylland, Godik Syd på Fyn eller Godik Øst på Själland.

Kontakta GODIK SALES
för frågor och beställningar.

Uthyrning till privatpersoner

Du har säkert använt en av Godiks många toalettvagnar på festivaler och evenemang, för Godik är en Danmarks största företag för uthyrning av utrustning för festivaler och evenemang. Men visste du att vi också hyr ut vår utrustning till privatpersoner?

Godik har nästan 30 års erfarenhet av uthyrning till festivaler, byggbranschen, industrin och privatpersoner. Vår utrustning är av högsta kvalitet och vi ligger alltid i framkant när det gäller efterfrågan. Vi är rikstäckande med tre filialer i Danmark, vilket garanterar att all vår utrustning underhålls och fungerar optimalt. Om du skulle behöva hjälp under ditt evenemang erbjuder Godik en 24-timmarsservice.

Som privatperson är det i allmänhet möjligt att hyra allt som finns i butiken. Men här på den här sidan har vi samlat de mest efterfrågade artikelnumren för privat bruk.

En Godik-bästsäljare

När vi firar bröllop, Födelsedagar och andra stora händelser i livet, t.ex. dop, konfirmationer och examensfester, kan orsaka köer på toaletterna. Festens fokus bör inte vara toalettkön, vilket är anledningen till att våra mindre toalettvagnar är ett populärt val och en klar bästsäljare när det gäller privatuthyrning.

Om du vill ha en enkel lösning som inte kräver någon anslutning rekommenderar vi följande

01900 – 2 toaletter på en släpvagn

. Här får du 2 gröna toalettstugor på en släpvagn som enkelt kan hämtas på någon av våra platser och ställas upp i trädgården eller var du än har en fest – naturligtvis till ett konkurrenskraftigt pris.

Om du vill ha lite mer komfort, och om du har möjlighet att ansluta till en 400V/16A strömförsörjning, rekommenderar vi de vita lyxiga toalettvagnarna.

02134 – Toalettvagn 2 WC

och

02136 – Toalettvagn 4 WC

. Här får du en vakuumtoalettvagn med tvättställ och toaletter med vakuumspolning, som du känner till från toaletter på flygplan och färjor. Vakuumtoaletter är miljövänliga eftersom de sparar upp till 95 % vatten jämfört med konventionella toaletter.


Kylvagnar för livsmedel och drycker

God mat och kalla drycker hör till en bra fest. Godik erbjuder kyl- och frysvagnar i flera olika storlekar, särskilt följande
06550 – Minikylvagn
som är utrustad med hyllor, är ett bra val för privata fester och evenemang.

Renovering och byggande

Nybyggnationer och renoveringar är något som de flesta av oss har att göra med regelbundet. Det kan vara en utmanande process, men som hyresvärd anser vi att rätt tillfälliga lösningar kan göra stor skillnad. För badrumsrenoveringar hyr Godik ofta ut 03500-Badmobil – som i korthet är ett badrum på hjul. Här har du toalett, duschkabin, handfat och spegel i en liten släpvagn som är lätt att flytta och placera i de flesta bostadsområden.

Godik erbjuder även husvagnar och vi har flera olika planlösningar som passar de flesta behov. Vi upplever en stor efterfrågan på tillfälliga bostäder för privata byggnationer och renoveringar. En ny funktion under 2022 är vår
04809 – 9 meter lång boendevagn
Det finns gott om plats för hela familjen, med en flexibel layout som gör det möjligt att koppla ihop 2 husvagnar för ännu mer utrymme.