Mobil säkerhet – Få full överblick och kontroll

Godik är en av landets största leverantörer av mobil säkerhet, övervakning och radioapparater för byggbranschen, evenemangs- och underhållningsindustrin och andra storskaliga evenemang. Vi kan leverera de bästa och mest effektiva mobila säkerhetslösningarna som ger en känsla av säkerhet och ser till att obehöriga inte kommer in på området utan tillstånd.

När du hyr övervakningssystem och radioapparater från Godik är vi redo att ge dig nödhjälp dygnet runt med hjälp av vår 24-timmars jourtjänst med kontor på Jylland, Fyn och Själland. Vi är alltid redo att hjälpa dig, och om du har en eller flera frågor om våra produkter är du välkommen att ringa vår försäljningsavdelning i Brovst.

Varför är det bäst att hyra?

När du hyr säkerhetssystem från Godik slipper du besväret med att underhålla utrustningen. Detta är särskilt användbart om ett fel eller en annan oförutsedd händelse skulle inträffa under hyresperioden. Om detta skulle hända är vår kunniga personal alltid redo att hjälpa dig så att du kan upprätthålla det nödvändiga utrymmesskyddet.

Om du befinner dig i en nödsituation och behöver utrustning här och nu på grund av stöld, oroligheter eller terrorism, kan vi med mycket kort varsel leverera all den utrustning du behöver för att upprätthålla den nödvändiga säkerheten.

Säkerhet och övervakning av byggarbetsplatsen

Inbrott på danska byggarbetsplatser kostar den danska byggbranschen mycket pengar varje år i form av förlorad utrustning, förlorad arbetstid och förlorad vinst. Och eftersom många av de stora företagen har höga självrisker är det inte alltid möjligt att anmäla stölden.

Enligt flera säkerhetsrådgivare skulle det dock vara möjligt att förhindra stölder från byggarbetsplatser genom att använda moderna och säkerhetslösningar som till exempel Godik Security.

Godik erbjuder tillfälliga och långsiktiga säkerhetslösningar som kan skydda byggarbetsplatsen mot oönskade besökare. Våra mobila lösningar gör det enkelt att säkra hela byggarbetsplatsen med ett byggplatsstängsel och våra mobila övervakningstorn och övervakningskameror kan placeras där de behövs.

Behåll överblicken från en av våra specialbyggda säkerhetsbilar som är utrustade med bord, stolar, datorer och skärmar för att övervaka platsen. Vaktbilen kan placeras i närheten av en av våra automatiska barriärer så att vakten alltid vet vem som kommer in i det säkrade området.

Organisera säkerheten för ditt kommande evenemang

Planera ett säkert evenemang med Godik Security och skapa en säkrare miljö för dig och dina gäster. Vi har de mest avancerade säkerhetslösningarna som kan placeras precis där de behövs.

Vid större evenemang kan det vara svårt att upprätthålla en tydlig tillträdeskontroll, så det kan vara en bra idé att använda grindar med dubbla ingångar och en streckkodsläsare för att hålla reda på de ökade folkmassorna och minska trycket på personalen.

Få en fullständig överblick över hela din anläggning med våra beprövade säkerhetslösningar och organisera ett framgångsrikt och säkert evenemang för dina gäster.

Vi har säkerhetssystem för små och stora evenemang, och om du är osäker på vad du ska välja är det bara att ringa våra kunniga medarbetare på försäljningsavdelningen på +45 70 20 18 16 så hittar vi tillsammans den rätta lösningen som passar dina behov.