Second hand-marknad – Stort utbud av begagnade släpvagnar, husvagnar, toaletter etc.


Om du letar efter ett begagnat skjul eller en begagnad husvagn har du kommit till rätt ställe. Godik är en av landets största leverantörer av begagnade släpvagnar, husvagnar och annan utrustning, och vi säljer till både privatpersoner och företag.

Vi har ett stort och varierat utbud av produkter och vi lägger ständigt till nya artiklar i vår katalog över begagnade produkter. Vi vet av erfarenhet att det ibland kan vara svårt att veta vilken storlek på skjulet eller släpet som passar dina behov, och därför har vi sett till att du har möjlighet att hyra med förköpsrätt, så att du är först i kön om till exempel skjulet eller släpet skulle visa sig vara rätt matchning.

Du kan känna dig trygg när du handlar hos Godik eftersom våra specialister alltid ser till att ge den utrustning som säljs en grundlig servicekontroll så att den är redo att användas i samma ögonblick som den lämnar anläggningen.

Vårt stora utbud av demobussar, demolastbilar, begagnade skjul, begagnade släpvagnar, begagnade bostadsvagnar etc. gör det enkelt för dig eller ditt företag att köpa all den utrustning du behöver på ett och samma ställe. På Godik är kunden alltid i fokus, och vi har sett till att hålla våra priser låga utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi är naturligtvis redo med goda råd och vägledning för att hjälpa dig att hitta exakt den produkt som passar dina behov.

Fördelar med att köpa begagnat

När du köper en ny bil förlorar den vanligtvis sitt nybilsvärde så fort den lämnar bilaffären. Om du däremot väljer att köpa den begagnad, är värdet på vagnen praktiskt taget oförändrat även om du väljer att sälja den igen inom en kort tidsperiod.

Dessutom är en ny släpvagn i allmänhet dyrare att köpa och frågan är om det verkligen är värt det när du kan köpa en begagnad släpvagn eller husvagn som har underhållits i flera år och uppfyller alla lagstadgade krav.

En annan fördel med att köpa begagnat är att du kan få mycket mer för pengarna, t.ex. en större släpvagn, mer stängsel eller extra toaletter för dina anställda. Och ja, det kan hända att du måste bortse från att vagnen har utsatts för visst slitage, men det kommer att synas förr eller senare, och en ny vagn skulle i alla fall också få färre repor och skrapor när den används under en hektisk arbetsdag.

Våra produkter är av högsta kvalitet och när du köper från Godiks begagnatmarknad slipper du också den långa väntetiden som vanligtvis är förknippad med nyinköp. Vi kan leverera över natten och vi kan leverera våra produkter till alla hörn av landet, var du än befinner dig. Och om du befinner dig i ett av våra grannländer är det bara att ringa en av våra skickliga säljare på +45 70 20 18 16 så hittar vi tillsammans en lösning.