Hyr en köksvagn under ombyggnaden

Ska du bygga om? Då har vi ett tillfälligt kök för dig!

När du bygger om eller renoverar ditt kök kan det vara en bra lösning att hyra en köksvagn under ombyggnaden. Ofta tar ombyggnadsprojekt längre tid än väntat, så att hyra en köksvagn i stället för att köpa enkla take-away-lösningar dagligen kan vara väl investerade pengar.

Beroende på dina behov kan vi erbjuda dig en mängd olika alternativ när det gäller köksvagnar och köksbehållare.

 

Köksvagn med badrum och toalett

Om du vill ha en kombinerad vagn med kök, dusch och toalett är den här mobila köksvagnen ett utmärkt val för dig. Förutom kök, dusch och toalett innehåller den här typen av köksvagn även tvättmaskin och torktumlare. Om du drömmer om att renovera ditt kök och badrum samtidigt, ger den här vagnen dig alla dagliga funktioner som du annars skulle sakna under renoveringen.

I själva köket finns alla vitvaror. Kombinerad kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, keramikhäll, fläkt och diskmaskin. Med köksvagnen kan du förvara mat och köksredskap i högskåp, underskåp och under diskbänken. Det finns också tillräckligt med uttag för att ansluta andra köksapparater. Slutligen är vagnen utrustad med ett matbord och 4 stolar.


 

Vagn för kök och vardagsrum

Skulle du hellre prioritera mer boendeutrymme i köksvagnen och spara på badrummet? Den här köks- och vardagsrumsvagnen har gott om utrymme för boende och umgänge. Vid matbordet finns en bänk och 5 stolar för totalt 10 platser. Det finns också en sittgrupp för 10 personer med soffbord, TV/DVD och hyllor.

I köket finns alla apparater: spis med ugn, kylskåp, frys, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn. Vagnen har även ett diskbänkskåp, ett kvastskåp och gott om förvaringsutrymme. Köket är organiserat så att ni kan laga mat tillsammans som en gemenskap. Så du får en vagn som innehåller allt det nödvändigaste och som bjuder in dig till socialt umgänge.


Köksbehållare

Om du vill hyra ett kök med extra arbetsyta och utrymme att flytta kan en kökscontainer vara den rätta lösningen. Det här köket är perfekt för evenemang där du måste laga mat till en stor grupp människor. Köket har diskbänk, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, frys, avtagbar flaskkylare och två spisar med hällar.

Med en kökscontainer kan du förvara stora lådor med mat eller dryck under bänkskivorna.

Du kanske också är intresserad av att läsa mer om våra diskbilar, som ofta hyrs i kombination med en kökscontainer.Hyr en köksvagn – Leverans över hela landet

Oavsett var i landet du behöver ett mobilt kök kan vi hjälpa dig. Godik har filialer över hela landet för att ge våra kunder bästa möjliga service och kunna leverera snabbt. Du är också välkommen att själv hämta vagnen vid en filial som passar dig.

Om du vill ha ett kostnadsfritt samtal om dina alternativ, vänligen kontakta
ta kontakt
oss.

 


Besök också vår Youtube-kanal och upptäck våra många produkter.