Hyr en husvagn under ombyggnad eller nybyggnation

Har du funderat på att hyra en husvagn medan du bygger?

Kanske behöver ditt hus en större renovering, men du vill inte flytta ut under renoveringstiden. Eller så är det bara opraktiskt att flytta. Du kanske också håller på att bygga ett nytt hus, men vill vara nära byggplatsen så att du kan vara så delaktig som möjligt i processen.

Det finns en lösning.

Parkera en husvagn i din trädgård medan du dammar och gör oväsen! Många av våra kunder har redan gjort det.

Allt som krävs är rätt anslutning.

Så länge du kan ansluta vatten, el och avlopp till din tomt kan du bo (eller vistas) på tomten medan du bygger. Bo i en av våra husvagnar – vi har ett stort urval.

Om du är osäker på vad som gäller för anslutningsmöjligheter hjälper vår personal dig gärna att få reda på vad som gäller.

Nybyggnation – bor du på tomten?

När det gäller nybyggnationer rekommenderar vi i allmänhet inte att våra kunder bor på platsen under hela byggprocessen. Vi gör det inte för att vi tycker att det är lång tid att bo på några få kvadratmeter. Men det går att göra. Men om du är fast besluten att bo i en husvagn under en längre tid kan du göra din vistelse mer behaglig genom att hyra en extra husvagn som du kan använda som bostadsutrymme.

Du kan hyra en enda husvagn med sovrum, kök och badrum, men du kan också hyra separata släpvagnar för varje ändamål: köksvagn, husvagn, husbil.

Många tycker att det är trevligt att flytta ut på byggarbetsplatsen i slutskedet av byggandet. Det ger dig en annan närhet till byggnadsarbetet och förkortar den tid som behövs för att utvärdera och fatta slutliga beslut.

Service – du kan hämta själv eller vi levererar åt dig.

Du bestämmer själv om du vill att vi ska leverera och hämta skåpbilen/husvagnen på din adress eller om du vill göra det själv. Du kan också välja om du vill ha tjänster för att ställa upp husvagnen och städa den i slutet av hyresperioden, beroende på vad som behövs.

Kolla in vårt utbud av husbilar eller ta en titt inuti en husbil i den här videon.

Om du är osäker på vilken släpvagn som passar dina behov, läs den här guiden.


Besök även vår Youtube-kanal. Här kan du se hur en husvagn byggs upp och utforska våra många produkter.