Hantverks- och industriell utrustning


Godik Handicraft & Industry riktar sig till dem som arbetar inom byggnads-, jordbruks- eller detaljhandelssektorn. Vi på Godik kan hjälpa dig med ett brett utbud av utrustning för din bransch – bland annat skjul, ljusmaster, generatorer, bostadsvagnar, staket, värmepistoler, containrar, platsövervakning och mycket mer.

Sedan Godik grundades 1993 har hantverks- och industrisektorn varit en av våra viktigaste kundgrupper. Vi erbjuder dig därför många års erfarenhet och därmed en djupgående kunskap om dina behov. Vi samarbetar med dig för att hitta den optimala lösningen som bäst hjälper dig att förverkliga ditt projekt. Vår kunniga personal är alltid redo att ge dig råd om våra produkter och tjänster.

Släpvagnar, generatorer och mycket mer

– Ett brett utbud av skjul, släpvagnar för besättning och boende
– Den modernaste utrustningen inom generatorkraft
– Specialiserad service och snabb leverans!
– Branschens favoritpartner

Fordon för besättning, kontor och logi

Du kan välja mellan ett brett utbud av mobila skåpbilar eller bemanningscontainrar, inklusive möjligheten att lägga till eller ta bort kök, duschar och sovrum enligt dina behov, liksom antalet sov- och badrumsrum. Vi erbjuder både helhetslösningar och separata vagnar för bostäder, kontor, badrum etc.

Generatorer och elektricitet

Godik har Danmarks modernaste generatorutrustning, med ett brett urval för att täcka alla uppgifter. Du kan använda våra generatorer för tillfällig kraftförsörjning eller för kraftförsörjning på plats, t.ex. för stora byggprojekt. Med generatorer får du tillgång till ström med kort varsel och du har möjlighet att stänga av och sätta på förbrukningen efter behov. För större produktioner kan generatorer användas som reservkraft, och här har du också möjlighet att synkronisera flera generatorer eller köra med TWIN-generatorer.

Övriga

Utrustning som stängsel, barriärer, rullplattor, värmepistoler, förvaringsbehållare, avfallsbehållare, avfallskomprimatorer, avfallspressar, avloppsvattenbehållare, övervakning av byggplatsen, branddetektering och teleskoplastare är några av de andra utrustningar som kan vara relevanta för ditt projekt.