GODIK x DHL Relay 2023

Godik har den senaste tiden rört sig mellan torget i Hedehusene och Fælledparken. Stängsel, toalettvagnar och annan utrustning har levererats till årets DHL-stafett, som äger rum den här veckan från måndagen den 28 augusti till den 1 september 2023.

Vi på Godik är stolta över att vara partner till Sparta Athletics and Running, som arrangerar DHL Relay Copenhagen och andra årliga evenemang, inklusive CPH Half i september. Evenemanget är utsålt och med rekordmånga 135 000 deltagare anses DHL-stafetten vara världens största motionsevenemang.

Leverantör till de största evenemangen

I Godik har vi kapacitet att hantera de största händelserna på utrustningssidan. Vår utrustningskatalog omfattar ett brett utbud av fordon och utrustning för alla ändamål. Vi kan skala både kapacitet och volym för att skräddarsy lösningar för alla evenemang.

Våra kunders framgång är nyckeln till vår egen framgång, och därför arbetar vi hårt för att erbjuda rätt lösningar. En av utmaningarna med DHL-stafetten är att evenemanget samlar många människor på en och samma plats under en relativt kort tidsperiod. Detta ställer stora krav på toalettkapacitet och goda tillträdesförhållanden, så att avstånd och långa köer inte stör stafettloppet.

Med många år i branschen har Godik erfarenheten och erbjuder kvalificerad och personlig rådgivning och sparring för att hjälpa dig att uppnå målen för ditt evenemang.

Leverans i Fælledparken

Godik är representerad med kontorsvagnar, toalettvagnar, mobila toaletter, tvättställs- och dricksvattenenheter, färsk- och avloppsvattentankar samt olika fordon, inklusive teleskoplastare och John Deere Gators. All utrustning levereras i Fælled Parken varifrån DHL-stafetten arrangeras, på överenskommen plats vid överenskommen tidpunkt.

Evenemang som anordnas på allmänna platser och torg har ofta ett snävt tidsschema när det gäller uppbyggnad och nedmontering, så det är avgörande att utrustningen levereras enligt överenskommelse. Godiks erfarna chaufförer känner till vår utrustning och har erfarenhet av att leverera i alla typer av terräng. Vi kan uppfylla de allra flesta önskemål eftersom vi planerar och genomför alla transporter själva, vilket gör att vi kan leverera flexibelt, snabbt och exakt.

Vi önskar både arrangören och alla 135 000 deltagare en fantastisk upplevelse under de kommande 5 stafettdagarna.