Festivalernas framtid 2023

Vem är Godik? Vad kan vi göra? Och varför är vi en oundviklig partner för festivaler i Norden?

Tidigare och framtida partners kan lära sig mer om detta i Berlin i helgen, där Godik finns representerad på mässan Future of festivals – FOF.

Tidigare i år anslöt sig Commercial Manager Søren Lentz till företaget som en drivande kraft på den tyska marknaden. Søren säger: “Med en ambition att leverera utrustning till tyska kunder från 2024 har vi lagt mycket energi på den här mässan. Vi vill visa upp vårt breda utbud av festivalutrustning, logistiklösningar och våra egenutvecklade produkter. Samtidigt vill vi förklara Godiks unika DNA.”

Godiks röda hjärta är känt och ihågkommet av de allra flesta danska kunder och festivalbesökare. Till mässan har vi arbetat med det röda hjärtat, där monter och material har byggts upp kring följande budskap:

We❤️festivals – Festivaler lätt som en plätt – Allt utom musiken.

Budskapen i kombination med mängder av autentiska bilder från festivaler världen över har skapat den rätta stämningen av Godik i de omgivningar där vi är som bäst.

We❤️festivals

Vi föddes mitt under en festival. I 1993. Genom ett samarbete med Roskilde Festival. Det är därför vi kan branschen utan och innan. Vi är den leverantör som har flest personer på plats på festplatserna i norra Europa. Med oss får du en partner som har en medfödd passion för det du gör. En partner som känner till din värld så väl att vi kan utveckla nya produkter och lösningar för att möta festivalernas behov. Till exempel toalettvagnar med vakuumsug och en tank, som du känner igen från flygbolagstoaletter. De ger full komfort, minimerar vattenförbrukningen och kan ställas upp var som helst. De behöver bara ström. Plugga och spela. När de är placerade som du vill ha dem. (helst en bild på en vagn i en okonventionell position).

Vi vill förse dig med de produkter och servicelösningar som hjälper dig att gå framåt genom att vara:
Effektivt – Kundorienterat – Ansvarsfullt – Transparent – Hållbart – Flexibelt

Idag har vi mer än 2.500 kunder i Danmark, Norge, Sverige och Tyskland. Och sedan bara en på Island. Vi har bara blivit så här stora eftersom Full Service är vårt DNA.

Allt utom musiken

Vi är en stor leverantör av utrustning till festivaler och evenemang. Vi tillhandahåller praktiskt taget alla grundläggande delar och tjänster som skapar grunden för en bra fest. Med över 30 års erfarenhet och mer än 2 500 kunder har vi en mycket stor kapacitet. Vi har över 4 000 vagnar på hjul. Av dessa är en stor andel förstklassiga produkter som utvecklats internt. Samtidigt tillhandahåller vi ett komplett servicepaket kring produkterna. Vi kommer inte bara och ställer upp en toalettvagn. Om du vill kan vi också servera den under ditt evenemang. Vi kan tillhandahålla personal för att städa toaletterna. Vi kan tömma tankarna. Vi kan hjälpa dig med allt från eldstäder till festivalarmband.

Det engagemanget för din värld hittar du inte någon annanstans.

Festivaler på ett enkelt sätt

Med Godik får du en fullservicelösning. Vi kan leverera säkerhetsstängsel, toalettvagnar, duschutrymmen, kontorsvagnar, hotellvagnar, sovboxar, generatorer, förråd, hotellvagnar för VIP-gäster, cyklar, elbilar, traktorer, kökscontainrar, diskmaskiner, tvättvagnar och mycket mer till din festival. Du kan till och med få en komplett säkerhetsinstallation med radio, öronsnäckor, videoövervakning etc. Samt personal som kan serva alla enheter som du har hyrt – och hålla ordning på allt från toaletter till vattenland.

När du gör en beställning låses den beställda utrustningen så att du får det antal vagnar, staket, bemanning etc. som du har avtalat om. Vi ser till att grunden för din kommande festival eller evenemang är på plats, så att du kan koncentrera dig på allt det som du tycker om – musik, mat, vin och öl.

Vi levererar. I tid. Till ett överenskommet pris. I överenskommen utsträckning. Testa oss.

Festivalkatalog – ta en titt

SE MER NYHETER FRÅN GODIK