Utrustning för evenemang och festivaler – En komplett 360-lösning för alla evenemang

Godik kan leverera all utrustning som du behöver för att organisera ett evenemang eller en festival. Vi har till exempel varit Leverantör av utrustning till några av Danmarks största festivaler.Till exempel Roskilde Festival, Jelling Festival och Smukfest. Dessa festivaler har inkluderat våra berömda gröna toaletter som har använts flera gånger tidigare på många andra festivaler.

På Godik har vi ett skarpt öga för allt som händer i evenemangsbranschen och vi följer ständigt de senaste trenderna, så att vi kan leverera teknik som är både hållbar och uppfyller alla behov som krävs för att organisera en lyckad festival eller ett lyckat evenemang.

Vi utökar ständigt vårt sortiment med de senaste lösningarna från när och fjärran. Just för att vi drivs av en enorm passion för utrustning för evenemang och festivaler försöker vi ständigt hitta nya och smarta innovativa lösningar i vår verkstad.

Vi har till exempel utvecklat våra egna vakuumtoalettvagnar med en vattenbesparing på 95 %, vilket är både bra för miljön och ekonomiskt, eftersom det snabbt kan bli dyrt när många gäster använder toaletten under ett stort evenemang.

Stora evenemang kräver ökad säkerhet

Det är viktigt att upprätthålla en hög säkerhetsnivå vid stora sammankomster så att både personal och gäster känner sig trygga. Hos Godik kan du därför hyra all säkerhetsutrustning som behövs för att upprätthålla säkerheten.

Du kan till exempel hyra festivalstängsel för att säkra hela området mot inkräktare. Dessa staket kan användas i samband med dubbla ingångsmaskiner, biljettvagnar och nödutgångar som är placerade på de mest uppenbara platserna.

Det är också möjligt att hyra bagageförvaringsskåp med inbyggda strömkällor som kan användas för att ladda smartphones. Dessa bagageförvaringsskåp är utmärkta för att förvara gästernas värdesaker och kan bidra till att förhindra stöld.

All utrustning för evenemang och festivaler på ett och samma ställe

Upplevelseekonomin har vuxit snabbt under lång tid och kommer sannolikt att fortsätta att göra det. Svenskarna vill gå ut och uppleva något, men de börjar också ställa högre krav på evenemangsarrangörer och vill inte längre nöja sig med vad som helst. Den moderna svensken kräver lämpliga förhållanden, och därför tänker vi i termer av kompletta 360-lösningar när vi organiserar festivaler och evenemang i hela landet.

På Godik har vi ett stort utbud av utrustning av alla slag, så att de många festivalgästerna har allt de behöver på ett ställe utan att behöva lämna platsen. Det är till exempel möjligt att hyra av vagnar med upp till 12 separata duschrum per fordon, och om det skulle behövas kan vi också ställa upp ett omklädningstält med mobila tvättställoch en oljepanna, och det är naturligtvis också möjligt att hyra handikapptoaletter med duschardär det finns gott om plats för rullstolen och en assistent om det behövs.

Godik har ett stort utbud av automatvagnar, varuvagnar, varmkorvvagnar, glassvagnar och kalldrycksvagnar. Och om du behöver iskuber till alla dina drycker har vi också specialdesignade frys- och kylvagnar som kan fyllas till brädden med alla iskuber du kan tänkas behöva, och vi tillhandahåller gärna fler om det behövs.

Stora evenemang och festivaler innebär många hungriga människor, och därför kan du hyra en stor kökscontainer för att laga god mat till de många gästerna. Det är också möjligt att hyra diskvagnar, tvättvagnar med tvättmaskiner och torktumlare, så att hygienen, liksom maten, är av högsta kvalitet och lämnar dina gäster med ett leende på läpparna.

Om du vill sprida mysigheten och göra det möjligt att köpa något att dricka runt om på platsen kan du också välja att hyra ställningsbarer som kan placeras precis där du vill ha dem.

En backstage i världsklass

Dekorera din backstage med Godik event- och festivalutrustning som imponerar på även de mest erfarna artisterna. Vi har alla moduler och all utrustning du behöver för att se till att dina V.I.P.-gäster får den behandling de förväntar sig.

Vi har de häftigaste band- och artistbilarna som är utrustade med duschar och toaletter, med gott om utrymme för att koppla av innan de går upp och släpper loss på scenen. Och om du behöver det har vi också små elbilar och elbussar som personalen kan använda för att transportera V.I.P.-gäster säkert fram och tillbaka från scenen.

Om du vill ge dina V.I.P.-gäster möjlighet att dricka kalla drycker och sitta bland de andra artisterna i lugn och ro kan du hyra en skybar med en takterrass med plats för upp till 30 personer.

Så om du organiserar ett evenemang eller en festival kan du ringa vår försäljningsavdelning på +46 708 277 299. En av våra kunniga medarbetare kommer att svara på alla dina frågor och tillsammans kommer vi att hitta en lösning på vilken festivalutrustning som uppfyller dina exakta behov. Vi kan leverera det året runt, och när du hyr allt på ett och samma ställe kan du vara säker på att allt fungerar tillsammans.