Godik Shopping

Som en nyckelfärdiga leverantör av
evenemang och festivaler
Godik kan också leverera armband och banderoller.


Godik-butiken
hittar du ett brett utbud av vävda armband med text som VIP, Backstage, Entrance och många fler. Vi erbjuder också pappersarmband i lådor om 1000 i regnbågens alla färger.

Här hittar du många olika förtryckta banderoller för parkeringsplatser, nödutgångar och liknande. Vissa banners är anpassade till Godiks produkter och du hittar banners för t.ex.
07009 – Cykelstängsel
och 06085 – Skybar med terrass.

Personliga armband och banderoller

Varje säsong levererar Godik armband till landets största evenemang och vi är stolta över att se till att våra kunder får rätt armband. Vi tillverkar armband av väv, tyg och satin i olika bredder och med din egen design. Vi erbjuder flera olika stängare och du kan välja mellan olika material, till exempel plast och aluminium. Personliga armband är en process – kontakta GODIK SALES för en offert.

rPET-armband

Vi ser en växande efterfrågan på armband tillverkade av hållbara material. Vi erbjuder armband i rPET-material, som är återvunna plastflaskor. rPET-armbanden ser ut och känns som ett tygarmband och kan anpassas individuellt. Vi erbjuder också hållbara förslutningar, både av bambu och återvunnen plast.